Thursday, April 9, 2009

Hubby...

Semalam dan kelmarin, saya ambil emergency leave sbb hubby tak sihat. So, saya pun tak senang hati nak kerja sbb hubby kena operation. Alhamdulillah, hubby dah selamat menjalani operation tersebut cuma sekarang nie kena banyak berehat dan tak boleh buat kerje berat sehingga luka operation tu baik sepenuhnya.

Hari nie kalau ikutkan hati mcm nak jaga dia kat rumah tapi anak-anak tu tak boleh berenggang dengan ayah nya. Takut nanti hubby merenyah sbb anak-anak so saya terpaksa hantar mereka ke taska dan saya pun pergi kerja. Hopefully, bila dah sorang-sorang kat rumah, hubby lebih selesa dan boleh berehat tanpa gangguan.

Take care yea...

2 comments:

CT said...

operation ape kak? moga hubby akak cepat sembuh..kene la anta anak2 tu sensorang ek...

The R.I.F Family said...

Bukan setakat kena hantar sorang-sorang tapi semua benda kena buat sendiri sbb hubby tuh tak boleh merenyah dan angkat benda berat. Pepagi sebelum gi tempat keje kena masakkan dulu utk dia sbb tak mahu dia makan sebarangan. Takut effect plak kat luka operation tu nanti...