Monday, September 14, 2009

Tak Lama Lagi Raya....

Diam tak diam, seminggu jea lagi Raya. Puasa tahun nie rasa mcm sekejap jea masa berlalu. Tak perasan pun yang dah 24 hari kita berpuasa. Dalam minggu terakhir nie, tempahan kuih raya yang dah dibuat pada awal bulan puasa, akan diterima. Seperti biasa, siapkan jelah duitnya....hehehehehe.

Tahun nie TM tak bagi sampul duit raya (for the first time nie) so make do dgn sampul duit raya tahun lepas (nasib baik ada lebih lagi). Kalau nak bagi eDuit Raya agak-agaknya ok tak???.....duit raya virtual...hahahahahaha....

Saya akan bercuti start Jumaat nanti 18 September 2009 dan sehingga 27 September 2009. Kawan-kawan plak bila bercutinya????....

1 comment:

CT said...

tu la kan..tahun ni xdak sampul raya...saya pun guna dolu-dolu punye...

ada virtual kad raya tuk kak fiza..mai la amik kat blog saya..:) harap sudi terima

saya still kerja on friday...balik kg lepas tu...:)