Friday, November 12, 2010

Big Time, Baby...

Mungkin pada org lain benda tu biasa je tapi untuk aku yang dah separuh abad nie (ehh, yea ke dah separuh abad) ianya sesuatu yang sangat-sangat BIG TIME...

Memang aku tak sangka sungguh yang aku berjaya juga mendapatkan lesen memandu kapal selam...hehehehe...memang agak dah terlambat usia tapi aku berjaya jugak. To tell you the truth, aku memang takut giler utk membawa kereta, tapi I manage to overcome my fear...x sangka betul...

Yeay, aku lulus dgn sekali jea test. Alhamdulillah.....

3 comments:

kaezrin said...

congrates..

aku sempat bergossip ngan laki ko and dina..heheheheheheh

dina sibuk ckp ibu pegi belajar keter.:P

The R.I.F Family said...

Ish...tak boleh simpan rahsia betul lah budak nie...hahahahaha

Laki aku cakap apa?...

CT said...

wahhhh congrats kak.... senang la bawak anak2 p jenjalan pas ni...