Wednesday, February 18, 2009

Swimming...


Hari ini adalah hari pertama Irdina masuk kelas berenang yang disediakan di Taska nya. Ok kan, Taska pun ada sediakan kelas berenang. She was so excited sehingga kan bangun pagi pun dengan ceria tak macam selalu yang penuh dengan drama hanky panky nya iteww...Naim plak frust menonggeng sebab tak dapat ikut sama dalam kelas berenang kerana hanya untuk 4, 5 dan 6 tahun sahaja. 3 tahun tak boleh attend lagi...kesian Naim.....so kat sini I masukkan gambar Naim menangis...hehehehehehe

2 comments:

CT said...

Too bad kan kak. Swimming class semalam cancel. Dah 2 class dah cancel...hope next week leh start..:) kesian bebudak ni dah excited pehtu x jadi...

The R.I.F Family said...

Tu lah, akak dapat tahu bila waktu balik semalam. Kesian budak-budak tuh dah siap beratur dah, tiba masa tak jadi pergi...