Monday, August 10, 2009

"Kenduri Doa Selamat dan Sempena Ramadhan yang akan tiba"...

Just got back from Hubby's kampung...ada buat kenduri doa selamat dan sempena menyambut bulan ramadhan yg akan tiba tak lama lagi. Sekejap jea dah nak puasa semula kan...

Kendurinya semalam, 12 tgh hari kumpulan yaasin lelaki dan 2.30ptg plak kumpulan yaasin perempuan. So you can imagine lah betapa meriahnya semalam...arrive home pukul 1 pagi dan selepas settlekan anak-anak terus snooze....Terlupa ambil gambar walaupun bawak cameranya...memang sungguh terlupa....

So, melalui kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua pembaca blog ini...semoga mendapat berkat, Insya Allah..amin.

3 comments:

Atiqah Hasan said...

Salam.
Thanks Mak Itam for the advise.
Alhamdulliah so far dah ok sikit dah.
Agak tension sbb nk naik sekolah ni.
Tp b4 nk skolah ni, nk try satelkan semue ni, so nanti sekolah tak ade a tension2 lg. Nk focus jer.

Sekolah kiteorg kt sini naik 24th August and InsyaAllah 2 days after ramadhan :)

Selamat Berpuasa :D

CT said...

Salam,

Selamat berpuasa buat Kak Fiza sekeluarga..

The R.I.F Family said...

Terima kasih pada Kak Long dan CT...Semoga tahun nie dapat berpuasa dengan penuh barakah...Insya Allah..amin.