Friday, January 22, 2010

Sales Kick-Off Convention 2010

I'm off to PD this morning for Sales Kick-Off Convention 2010...sedih lah sbb tinggalkan anak-anak especially yang kecik tu sbb he's my bantal bucuk aka bantal peluk...kan bagus kalau tak payah pergi or kalau boleh bawak anak-anak semua sekali tapi it will never going to happen lah kan...

Tak per lah, nanti bila balik dari PD, I cium puas2 budak-budak tuh....

Anyway, ada hutang yg belum I tunaskan, entry utk Bercuti di PD tapi kalau dah lama sangat dah basi lah plak kan...hectic kerja sampai tak sempat nak buat entry. So, Insya Allah, saya kembali ke pangkuan keluarga pada hari Ahad nanti....Adiossss....

2 comments:

CT said...

eh...tadi bukan ada kat taska ke??? for how long ni???
ke tu yg reramai nampak bawak bag2 besar kat lobby tadi...suh family dtg la kak..

Atiqah Hasan said...

Mak Itam :)

Letak la pics bercuti.. Mau tengok..

NI Url Blog Tqa :D
http://runwayinfestations.blogspot.com/