Tuesday, January 12, 2010

TAG...merapu

I kena tag you...so here we go...

1. Adakah anda rasa anda HOT???
- Tak rasa HOT sbb skrg nie kat ofis sejuk sangat....

2. Upload gambar kegemaran
- Gambar kegemaran saya ialah gambar Family (Raya tahun 2009)

3. Cerita pasal gambar
- Gambar raya sekeluarga tu diambil tanpa plan sebenarnya. Masa tu Raya Pertama, baru jea balik beraya dari rumah sedara mara. Kalau tak silap masa tu dah petang. Tetiba jea Hubby cadangkan pergi bergambar sekeluarga. Saya pun ON saje. Luckily, gambar tu turn out well...

4. Bila kali terakhir makan pizza
- Hmmmm...dah lama sangat sampai tak ingat.

5. Lagu terakhir anda dengar
- Tajuk lagu: Pergi oleh penyanyi Aizat.

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
- Buat keje lah apa lagi....hehehehehe

7. Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
- Awak by Hubby (tak romantik langsung kan...), Pijot by my frens (nie kawan rapat jea tau)

8. Tag lagi 8 orang
- Ala...bab bie lah yang tak kosa nak buat sbb tak tahu nak tag sape...
1. Siti
2. Ezlin
3. Kak Long Atiqah
4. viruspadu
Cukup lah kot...sori na....

9. Siapakah orang no.1 kepada anda?
- Tak pernah terfikir plak sbb ada a few yg memang cukup penting dalam hati saya...

10. Kata sesuatu mengenai orang no. 5.
- hahahahaha, tak yah jawab sbb tak de org ke 5. (selamat aku...)

11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?
- Dia single lagi, kalau boyfren tu tak tahu lah sbb dia nun jauh di US.

12. Bagaimana pula dengan no. 4?
- Dgn hubby kesayangan dia lah...kan....

13. Pesanan kepada orang no. 6?
- Nie tak relevant langsung...hehehehehe

14. Kata-kata cinta untuk no. 2?
- Teman yang baik sukar dicari...

15. Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
- Tak yah jawab lah kan...

16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda?
1) Nama dia unik sungguh "lady"
2) Orgnya putih gebu gitu
3) Sarawakian...betul ke eja mcm tuh...
4) Married to beloved lover dia...
5) sangat berkebolehan dlm tugasnya (that is so true my fren...)

17. Persamaan antara kambing ngan lembu?
-Apa lah punya soalan...saiz nya

18. Perasaan anda buat tag ini?
- Penat sbb panjang sangat...

19. Adakah anda tahu si razman itu sengal?
- Laaa....sape plak Razman nie...

20. GAY or LESS??
- Huh????!!!!

Nasib baik dah habis....wassalam.....

2 comments:

lady sue said...

hihihi.. kak fiza.. tension jawab soalan peksa erk.. hehehhehe...

The R.I.F Family said...

Tahu tak pe...