Friday, June 19, 2009

Late again...

So...I came home late again yesterday. Arrive home around 9.30pm. Tired but happy to see the kids. Tak boleh nak buat apa-apa pun sebab badan dan minda dah penat. Makan lepas tuh layan budak-budak nie sambil rehat kan badan then mandi, solat dan tidur. pagi nie bangun pun rasa sakit-sakit semua badan tapi nak buat mcm mana kan, still kena pergi office.

I baru jea dapat tahu yg ada this one lady is so busuk hati. Really I tak sangka to that extend dia boleh buat. Sebab apa dia pedengki sangat pun I am not sure. Takut plak dengar bila dia buat dajal kat one of my good friend. Silap2, I pun dia pedajal jugak cuma I tak tahu jea...sedih lah, namanya Islam tapi hati penuh dengan kepalsuan dan kehitaman.

2 comments:

CT said...

wah...what she did kak? backstabbing ek?

The R.I.F Family said...

Nak kata Backstabbing pun, boleh kot di kategorikan seperti itu atau mungkin lebih tepat kalau kak fiza katakan dia cuba membuatkan rekod kita buruk...teruk tau kalau mcm tuh...tak boleh nak cerita kat sini, bahaya...