Monday, June 15, 2009

Traffic Jam

Pagi nie mana2 jalan semuanya jam. Kenapa??? sbbnya time budak-budak masuk sekolah semua after 2 weeks of school holidays. Nasib baik lah pagi tadi we all keluar rumah awal so manage to arrive at the office before 8 o'clock. Petang nie ada temujanji pukul 4 ptg so I better get ready for that.
Oh, I do hope that I manage to get a post before July. Kalau boleh July nanti, dah out of GP's picture. Why, so that I won't get stuck here. Life never easy. My career pun topple up side down . Penatlah mcm nie. Life plak as usual.
Oh, I really hope to get a new post before July...

6 comments:

CT said...

aik...tukar lagi? may all ur wish come true....:) saya jugak la keje duk maintain kat curent unit..:)

The R.I.F Family said...

Hmmm...nak buat mcm mana CT, kak fiza tak sanggup asyik nak kena balik lambat jea. Lambat tu maknanya after 8pm ok...sbb tu lah kak fiza keluar. Lagipun boss tak suka kalau kak fiza tak boleh balik lambat...

CT said...

lorrrr ye ke? then bebudak kene tunggu la ek?

The R.I.F Family said...

Kalau lambat sangat, akak suruh husband bawak bebudak balik rumah dulu. Kesian dorang, takkan nak dorang melangut kat taska. Tapi to tell you the truth, akak mmg tak tahan lah keje kat sini. Mencabar jiwa dan raga serta mental dan fizikal tau...

CT said...

ooo ok..then akak balik sendiri? huhuhu tensen sungguh

anyway...sabar banyak2 ek...hope u get what u want

The R.I.F Family said...

Mmg tension sungguh sampai akak kena high blood pressure sekarang nie...3 bulan keje dah dapat darah tinggi...